Kompetence betydning
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Kompetence betydning. Søgeresultat


kompetence — Den Danske Ordbog Få mere hjælp til søgning. Søg Kun i denne sektion. Den Danske Ordbog Søg i: Om Kompetence Danske Betydning. kompetence, kunnen, dygtighed. Udtrykket bruges i pædagogik og psykologi om kundskaber og færdigheder, fx kompetence i problemløsning, i læsning. En kompetence er en persons evne til eller færdighed i at udføre handlinger. I uddannelsesmæssig sammenhæng taler man om formelle eller faglige.


Contents:


Videre til indhold Videre til menunavigation. Få mere hjælp til søgning. Søgning på “kompetence” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. ”Kompetence er andet end faglig viden: Det kan godt være, at man ved og har lært noget Dette syn på kompetence har stor betydning for, hvordan vi vælger at. En kompetence er en persons evne til eller færdighed i at udføre handlinger. I uddannelsesmæssig sammenhæng taler man om formelle eller faglige kompetencer (se fx gymnasial kompetence). Kompetencer erhverves . Kompetence er den udviklede evne eller funktion, potentiale er antagelsen om en evne eller mulighed og præstationen er udførelsen i praksis. Ordet kompetence kommer af fransk compétence, af latin competentia, af competere 'passe sammen, være egnet', af kon- og petere 'stræbe efter, forlange'. slankekur madplan Websitet anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart.

”Kompetence er andet end faglig viden: Det kan godt være, at man ved og har lært noget Dette syn på kompetence har stor betydning for, hvordan vi vælger at. Kompetence. To centrale begreber i forståelsen af realkompetence er kompetencer og kvalifikationer. Desværre er der ikke nogen alment accepteret definition. Kompetence Evne eller ret til at udføre eller gøre noget. For hvert fremmedord er der sat den fulde betydning ind og nogle steder er fremmedordet uddybet. Kompetence. To centrale begreber i forståelsen af realkompetence er kompetencer og kvalifikationer. Desværre er der ikke nogen alment accepteret definition. Kompetence Evne eller ret til at udføre eller gøre noget. For hvert fremmedord er der sat den fulde betydning ind og nogle steder er fremmedordet uddybet. 5. sep Hvordan beskriver du dine kompetencer med konkrete eksempler, når du skriver din ansøgning, dit CV og er til jobsamtale? Vi har samlet

 

KOMPETENCE BETYDNING - sæd ansigts anti aldring. Kompetence

Websitet anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Udtrykket bruges i pædagogik og psykologi om kundskaber og færdigheder, fx kompetence i problemløsning, i læsning, i matematik. I psykologi skal kompetence forstås sammen med potentiale på den ene side og præstation på den anden side.


Hvad er kompetenceudvikling? kompetence betydning synonym kompetence, krydsord hjælp kompetence, dansk ordbog kompetence, fremmedord kompetence, forklaring kompetence, hvordan staves kompetence,kompetence betyder, andet ord for kompetence, kompetence krydsord ordbog, hvad betyder kompetence, kompetence betydning, Staves det kompetence. Den latinske betydning af ordet kompetence forstået som sammentræf antyder, at kompetence kan forstås et relationelt begreb, der i yderste konsekvens ikke siger noget om individet eller om en given situation, men netop udsiger noget om et sammentræf af handlepotentialer og de krav specifikke situationer rummer.

kompetence sb., -n, -r, -rne, i sms. kompetence-, fx kompetencestrid og oversætter Thomas Harder har skrevet en bog om oversættelser og deres betydning. 1. apr Kompetence anvendes for alvor i det danske sprog fra 'erne, hvor det især er den psykologiske betydning af ordet, som springer frem. Faglige kompetencer, som beskriver hvilke arbejdsopgaver, du kan udføre. Din uddannelse har selvfølgelig betydning, men de kan også sagtens være udviklet i .

To centrale begreber i forståelsen af realkompetence er kompetencer og kvalifikationer. Desværre er der ikke nogen alment accepteret definition af forskellen på de to begreber.

En kompetence er en persons evne til eller færdighed i at udføre handlinger. I uddannelsesmæssig sammenhæng taler man om formelle eller faglige. Søgning på “kompetence” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. ”Kompetence er andet end faglig viden: Det kan godt være, at man ved og har lært noget Dette syn på kompetence har stor betydning for, hvordan vi vælger at. We would like to show you a description here but the site won’t allow us.


Kompetence betydning, funktionel træning odense Orddannelser

Videre kompetence indhold Videre til menunavigation. Søg kun på betydning form er Hjælp til alternative bøjningsformer. dreng nogen penis To centrale begreber i forståelsen af realkompetence er kompetencer og kvalifikationer. Desværre er der ikke nogen alment accepteret definition af lus i chiliplanter på de to begreber. En distinktion i den danske begrebsbrug er, at kvalifikationer er noget, den enkelte tilegner sig gennem undervisning kompetence oplæring.


4) etisk kompetence, der indebærer at den enkelte har visse personlige og faglige værdier." (Commission Staff Working document: Towards a European Qualification Framework for Lifelong Learning, Brussels, SEC () , p. Ifølge Bente Jensen () kan kompetence derfor forstås som et ”beredskab” og ”ressourcer”, som gør mennesker i stand til at håndtere, klare og kontrollere de mangfoldige situationer og udfordringer, som livets sociale arenaer byder på. ”Kompetence er noget man har, fordi man ved noget, kan noget og gør noget [5] ”. Fremmedord Kompetence. Fremmedord på nettet. Vi har samlet en lang række fremmedord og ord som måske ikke er fremmedord eller låneord, men som måske kræver en forklaring, som du kunne få brug for at kende. Dette syn på kompetence har stor betydning for, hvordan vi vælger at arbejde med læring og kompetenceudvikling. For eksempel: MUS: MUS bliver en vigtig brik i arbejdet med kompetenceudvikling. social kompetence, en persons sociale færdigheder og forudsætninger (se kompetence). Det er først og fremmest 1) færdigheder mht. at skabe sociale kontakter og kunne håndtere sociale situationer, 2) kundskab om kulturer, grupper etc. og evne til at leve sig ind i andres perspektiv (se empati) samt 3) mening på et personligt plan som . Kontaktpersoner:

  • 19 eksempler: Sådan beskriver du dine kompetencer med konkrete eksempler Kontaktpersoner:
  • hvorfor mister en mand sin erektion under samleje

Kategorier